Cecilie

Mitt navn er Cecilie, jeg kom til verden 29.05.91, altså har jeg nå blitt 24 år. Jeg har alltid vært, og kommer nok alltid til å være av den kreative typen. Jeg elsker å drive på med papir og tråd, og inni mellom prøver jeg meg på noen nye prosjekter. Jeg liker å lese bøker, blogge, gå turer og elsker sommer og varmen. Skulle bare ønske det var mer sol her i Norge! Jeg er født og oppvokst i Stavanger, en by jeg synes er helt perfekt for meg. Men jeg elsker å reise for å oppleve andre plasser og byer.

Jeg er student ved Universitetet i Stavanger, og går på Biologisk kjemi. Jeg har kommet i kontakt med mange flotte mennesker og fått meg mange nye venner. Både som student og som fadder for nye studenter. Vi prøver å ha mye sosialt sammen, både i pausene på skolen og litt på fritiden.

Jeg bor sammen med min kjære i en liten leilighet. Da vi først flyttet sammen var det en stor omveltning for meg, men nå ville jeg ikke hatt det på noen annen måte. Jeg stortrives med han og han gir meg alltid et smil om munnen og oppmuntrer meg til å gjøre det som jeg vil!

Dersom det er noe du lurer på er det bare til å ta kontakt.

Klem fra Cecilie