På lørdag når jeg våknet fikk jeg meg et fint lite sjokk. Bilen var bokstavligtalt hvit fra topp til tå. Det hadde snødd veldig masse natt til lørdag. Jeg måtte koste av all snøen, og kjøre til skolen, desverre sto jeg å spandt i en bakke rett utenfor hjemmet, så då var det inn å hente min reddene engel, kjæresten min!

IMG_5836Han kjørte meg på skolen, til eksamen, mot at jeg måtte gå hjem selv, noe som var helt fint. Da slapp jeg og stresse meg at jeg skulle stå å spinne noe senere! Ikke glad i å kjøre når det er så mye snø.

Etter eksamen var det fortsatt mye snø, og ganske så kald. Heldigvis hadde jeg på meg vintersko og jakke, lue og hansker! Noe som var herlig! Det var nydelig vær, sol og helt blå himmel, det så ut som et postkort! Jeg var glad for at jeg skulle gå hjem fra skolen, i dette fine været! Tenk hvor glad jeg var for at jeg hadde med meg kameraet i lommen! Jeg fikk knipset masse fine bilder, og jeg tror jeg skal ha et av disse på julekortene!

Hva synes du om bildene?