DSC_0031

Dette er den perfekte gaven til noen som har alt og i tillegg er glad i å lage mat. Jeg ga dette til jul til mine foreldre og «svigerforeldre» for et år siden. De ble glad for gaven, og krydderene har blitt godt brukt.Utstyr jeg brukte:

  • Ulike krydder
  • Passende glass
  • Boks
  • Bånd
  • Ark
  • Saks
  • Penn

Bildet sier selv hvordan du lager dette. Jeg skrev navn på hvert krydder, som jeg hengte på med sløyfe rundt glasset. Jeg skrev også krydder på boksen, over sløyfen jeg hadde knyttet rundt boksen.

DSC_0030

Jeg var ganske fornøyd med selve resultatet.

Jeg får beklage at lukene kommer litt sent. Jeg har problemer med min bærebare maskin, den lever på siste minutter hver dag. Altså vet jeg ikke hvor lenge jeg kan blogge fra den. Men får heller låne kjæresten sin data, om det blir et stort problem. Jeg skal nok få til å blogge, bare ikke så ofte som jeg gjerne har gjort… Desverre!
Hva synes du om boksen?