Livetsbilder

Min verden, mitt liv

Bursdagskort til verdens søteste Anne

På lørdag etter jobb, bar det hjem og lage kort til søte Anne. Hun hadde bursdag på fredag, og skulle feire dagen på lørdagen. Kortet gikk i rosatoner, og var et nytt kort, som jeg aldri før har laget, like spennende hver gang!

Dette kortet heter «double pocket card», det var et enkelt kort, men selv da tar kortet tid å lage. Heldigvis rakk jeg og bli ferdig, og glitteret fikk tørket skikkelig før jeg skulle avgårde for å feire henne!

Her ser du bilder av kortet:

Det ble en farisflaske på meg, av to grunner, jeg kjørte og på søndagen skulle jeg lese til eksamen og på jobb, derfor ville jeg være fin i formen for det! Men jeg storkoste meg i bursdagen, traff venner fra vgs. som jeg ikke hadde sett på mange år, i tillegg traff jeg igjen noen av de jeg møtte i fjord da Anne feiret bursdagen. I hvertfall! Det var superkos!

Å bursdagsbarnet, var kjempe kjekk som vanlig, nydelig kledd og fint stelt. Håper bare hun koste seg mer enn meg!

Ha en super dag!

Previous

DIY Julekalender – Luke 3: Julestjerne

Next

DIY Julekalender – Luke 4: Oppbevarings eske

2 Comments

  1. Anne

    ¨ååå det va så fint!:D har blitt høydepunktene med bursdagen min hvert år nå å se kossen kortet ser ut 😀 å blir like glad hver gang:D du e best <3

    • cecc91

      Du er bare så utrolig søt kjære deg! Glad for at du setter pris på dem, det blir liksom ekstra kjekt å gi dem til deg, når du blir så glad for dem! Verdens søteste Anne<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén