IMG_5868Er du som meg, og enda ikke har lært å strikke sokker? Eller synes den hælen er vanskelig. Da vil jeg anbefale disse sokkene. De er veldig enkle, det eneste du trenger er garn og strikkepinner. Bruk en farge, og du bør kunne strikke rett og vrangt.Oppskriften på sokken finner du ved å trykke på linken nedenfor:

Spiralsokker

Du kan laste ned oppskriften, eller skrive den ut om du ønsker det! Som du ser er mønsteret veldig enkelt. Men det kan fort bli litt forvirrende, så bare vær nøye med hva du holder på med. De første rundene vil de virke litt rart, men etter hvert som du kommer lendre, ser du vridningen i sokkene og slik blir de seende ut!

Ha en fin onsdag! Jeg skal treffe noen av klassekameratene, vi skal lage litt julestemning med pakkekalender, mat og kos. Så jeg gleder meg til det!