DSC_2651

Hvis du vil strikke en lure, men ikke vet hvordan du øker antall masker, da kan jeg anbefale denne søte luen. Denne er veldig enkel, men jeg må si: følg akkurat det som står i oppskriften, ikke tenkt på at det høres rart ut! Oppskriften fant jeg på GarnStudio.

Informasjon:
Hodemål: ca 54 – 56 – 58 cm
Materialer: 150 g. DROPS Eskimo (fra garnstudio) eller annet garn.
Pinne nr 8 – eller den p du må ha for å få 11mx22p rillestrikk

Rille (frem og tilbake på p): 1 rille = 2 p rett.

Fremgangsmåte:
Luen strikkes sidelengs frem og tilbake på p. Legg opp 30-31-32 m på p 8 med garnet. Strikk riller – se forkl over, samtidig strikkes det slik: * strikk 26 m, snu og strikk 16 m tilbake. Snu og strikk 20-21-22 m, snu og strikk over alle m. Strikk 26 m, snu og strikk 26 m tilbake *, gjenta fra *-*. Fell av når arb måler 52-54-56 cm på det lengste (= nederkant).

Montering:
Sy sammen oppleggskanten og avfellingskanten. Sy en tråd gjennom m langs kanten øverst og snurp luen sammen.

Ha en super dag!