IMG_1660

Ja, jeg har gjerne vært vekke fra bloggen, og det kommer nok til å skje en stund fremover. I morgen har jeg min første av tre eksamener. Og jeg kjenner det skal bli veldig godt å få den overstått. Da kan jeg begynne å lese/repetere på de to siste eksamene, biologi og matte. Når de er overstått har jeg juleferie, så det er litt av en godbit i vente! Men tilbake til i morgen, jeg skal ikke klage særlig mye. Men som alltids jeg skulle ønske jeg hadde hatt enda bedre tid. Jeg vet at jeg helt sikkert kunne prioritert bedre, droppet julebord, hatt permisjon fra jobben og likende. Men jeg trenger de avbrekkene. Jeg trenger å koble vekk, derfor har jeg også tatt meg tid til å koble av med litt hobby. Noe dere vil få vite mer om senere!

Noen trener som avbrekk, mens jeg driver på med andre ting. Merkelig hvor kreativ jeg alltid blir når det er eksamenstid! Men når den er over, er det juletid, og det betyr enda mer kreativitet. Lage julekort, pakkelapper, pakke gaver, pynte i hus og liknende, kan nesten ikke vente! Men det man venter på, blir gjerne enda kjekkere når det tid for å begynne med det?

Håper du har noen fine dager, gjerne bedre enn eksamenstid?