På fredagskveld var det julebord med jobben. Og i den anledning hadde jeg planer om å laga cupcakes. Jeg hadde planlagt dem lenge, hvordan jeg skulle pynte dem og hvilken smak jeg skulle ha. Planen var sjokolade cupcakes, med sjokolade frosting, pyntet til vinter.

DSC_2398

På forhånd hadde jeg handlet inn det jeg trengte av utstyr til pynting og laging av disse. Eneste jeg kan si, jeg skulle hatt en annen tip til sprøyteposen, men det får jeg heller kjøpe meg senere!

Her ser dere noen bilder av når jeg laget cupcaksene. Jeg laget også noen uten frosting, siden da kunne folk velge selv om de ville ha med eller uten. Jeg ble relativt fornøyd med resultatet, men det kunne nok blitt enda bedre. Jeg satser på av øvelse gjør mester, så jeg skal nok lage igjen og prøve å få det bedre til neste gang!

Her er det ferdige resultatet:

DSC_2411

Alle på julebordet skrøytet, cupcaksene var ikke tørre og smakte godt. Og det var utrolig bra at de falt i smak! Det var en helt fantastisk kveld med kollegaene mine!