Jeg ble så inspirert da jeg om over bloggen til Jane, du finner linken her. Hun har laget julekalender på bloggen i tre år på rad. Hvor hun «åpner» en luke nesten hver dag, med ulikt innhold i forskjellige temaer. I 2010 hadde hun musikk-kalender, i 2011 hadde hun en bake-kalender, og i fjord hadde hun en DIY-kalender.

eedbf075175bb0abba790ae15675e236

Jeg tenkte å prøve å følge om med noe liknende som den siste, en DIY julekalender. Håper at det kan falle i smak. Det kommer alt fra ideer til julekort, julegaver, julepynt, pakkelapper, oppbevaring og likende.

Jeg lover ikke at det kommer en hver dag, men jeg skal virkelig prøve. Det blir veldig tidskrevende, men jeg tror også at det blir kjekt! Desverre er de første 11 dagene i eksamensperioden, derfor kan det være at jeg ikke får med så mange i starten. Jeg satser på at jeg skal få klart en del innlegg i forveien, men som sakt jeg er i eksamensperiode, så tilgi meg for dette!

Håper at dette kan virke interessant, kom gjerne med forslag til DIY prosjekter som kan passe til denne kalenderen! Det tas imot med et stort takk.