IMG_5555

I helgen var jeg og Reidar en tur inn til Sauda. Det var veldig koselig, selv om vi kom veldig sent inn på fredagskvelden. Vi tok seneste båten inn på fredagen, og når vi kom frem satt vi oppe og snakket med foreldrene til Reidar.I helgen skulle vi sove i kjellerstuen, istedenfor rommet vi har pleid å sove i. De holdt på å pusse opp rommet. Men det gikk greit. Eneste var at Mira synes det var veldig spennende at vi lå så nær henne. Hun kunne se at vi låg der inne, og vekte oss da i femtiden begge dagene. Men, men ordnet seg når vi tok hun inn om morgenen.

Jeg og Reidar tok oss en liten spasertur med Mira, rundt om i Sauda, langs elven og greier. Det var en veldig fin tur, og veldig koselig. Her er noen bilder fra turen:

Lørdag var det biffmiddag, i Sauda, biff med fløtepoteter. Noe av min favoritt, jeg elsker fløtepoteter. Det var veldig mektig, men utrolig godt.

IMG_5596Vi kom hjem på søndagen, tok to båten hjem. Og når vi kom hjem var det rett ut dørene igjen. Jeg skulle til bestefar for å feire farsdag med slekten, og Reidar skulle hente broren sin, som tok båten etter oss.

Ha en super tirsdag!