DSC_2329Nå har jeg laget et kort med fremgangsmåte på hvordan man bretter kortet, jeg har laget mal med mål og hvor det skal være brettekanter og kuttekanter. De hele strekene er kuttekanter og de stiplede linjer er brette linjer. Dette kortet er et Tree Step Card, eller på godt norsk Tre Trinns Kort. Det kommer av at kortet ser ut som en trapp på innsiden. Jeg synes det var veldig stilig, og kjekt å prøve!

MalTreeStepCard

Det vanskeligste med slike kort er å få til å kutte og brette kortet riktig, men når det er gjort går det som smurt. Kortet krever litt  arbeid, da det er mange små deler som skal klippes ut og limes inn i kortet. Men tar du deg tid, og er nøye med målene, så får du det til! Det gjelder bare å være litt tålmodig.

Dette kortet er et blandingskort mellom et bursdagskort og farsdagskort. Grunnene er enkel. Pappa fikk aldri bursdagskort av meg i år, derfor får han et ekstra fint nå! I tillegg fikk han en liten pakke fra oss, en sånn dings som gjør at du kan spille musikk fra mobil eller mp3 spiller i bilen, sender musikken via FM signaler, så satser på at den virker som den skal!

Ferdig kort:

Informasjon om kortet:

  • Ark fra Panduro Hobby, Kontant Engros og Søstrene Grene
  • Bånd fra Panduro Hobby
  • Eyelets fra Ebay.com
  • Knapper fra Ebay.com
  • Sjablong fra Ebay.com
  • Stempel fra Bikuben.no

Hva synes du om kortet? Er fremgangsmåten godt forklart?