IMG_1571

På tirsdag etter middag tok jeg og Reidar oss en kjøretur for å hente vinterdekkene som lå hjemme hos mamma. Vi tenkte det var på tide å få skiftet dekk, og gjøre bilden vinterklar. Det tok sin tid å få byttet alle dekkene og vasket dem, slik at sommerdekkene ble klare til lagring, men for en lettelse å få det gjort!

Det var i grunnen en ganske koselig tur, vi fikk gjort noe sammen, noe helt annet. Så det var kjekt. Vi lånte verkstedet på jobben hans, siden det var så mørtk ute at vi ikke klarte å se noe, var nok det den beste løsningen. Alternativet måtte være å få det gjort i en helg, men siden vi har reist til Sauda denne helgen, så spørs det når det hadde blitt gjort…

Spesielt var det en stor lettelse når jeg våknet neste morgen, og måtte skrape bilden for første gang i år. Det var ufattelig herlig å vite at vinterdekkene i hvertfall var på. Glatt var det også ute, når jeg kom til universitetet var det rett før jeg hadde låge på bakken, men heldigvis klarte jeg å balansere meg inn før jeg datt!

IMG_1585

Ha en super helg!