På mandag var jeg en liten tur innom Kilden ettersom jeg måtte ha noen garn nøster til et skjerf jeg holder på å strikke. Der fant jeg meg noe som jeg kan trengte, og jeg fikk den for en femtilapp billigere enn full pris. Det var kampanje. En håndmikser!

Skjermbilde 2013-11-04 kl. 18.08.00

En håndmikser tenkte jeg kunne komme godt til nyttet i hjemmet. Jeg gleder meg til å teste den, og heldigvis blir det ikke så lenge til. Jeg skal bake cupcakes til julebordet med jobben. Jeg tenkte det kunne være kjekt å lage noe til kvelden, og satser på at det blir en suksess!

I tillegg til visper fulgte det også med eltekroker, og det passer veldig bra, det hender jeg har behov for det, og nå har jeg endelig muligheten til å bake litt mer! Om noen år satser jeg på å få en skikkelig god kjøkkenmasking, men nå i en overgangsperiode fungerer disse maskinene godt nok!

Måtte du ha en fin fredag, og helg!