Lørdag 26. oktober inviterte mamma slekten på spillekveld. Jeg og Reidar deltok. Vi tok med noen forskjellige spill, og jeg skulle være sjåfør. Vi ankom i 19-tiden, og satt å snakket litt med mamma og broremann, før vi satte i gang en runde med Bananagrams. Et kjempe kjekt ordspill, om du ikke har spilt det før!

DSC_2289

En liten time etter oss kom et av søskenbarna mine, Elisabeth. Desverre var det ikke flere som kunne denne lørdagen, men slik er det nå av og til! Når hun kom spilte vi andre ferdig, før mamma serverte ost og kjekt, med valgfri drikke.


DSC_2283

Jeg koste meg veldig masse, men med brus, og veldig mye ost og kjekt. Nam, nam! Vi spilte etterpå en runde meg Alias, hvor mamma og Reidar var på lag, og jeg, Yngve og Elisabeth var på lag. Å mitt lag vant så suverent! Hihi!

Jeg og mamma kjørte for å hente pappa, og i mens satt de andre å snakket og koste seg, og når vi kom tilbake, var vi vel egentlig fornøyde med spillingen for kvelden. Jeg og Reidar kjørte Elisabeth hjem før vi vente snuten hjem til sengen.

DSC_2285

Men det var en utrolig koselig og anderledes lørdagskveld!