Livetsbilder

Min verden, mitt liv

Bursdagskort til en kollega

På lørdag 5. oktober hadde en av kollegaene mine 50 års dag. Å i den anledning fikk jeg laget et kort til henne. Hun skulle feire dagen med venner og familie, og det var en annen av kollegaene som tok kortet og gaven fra avdeligen med til feiringen.

Dette er et såkalt «framelits flip flop card». Å det høres kanskje vanskelig ut, og jeg fikk det heller ikke til på første forsøk, men det gikk til slutt. Det er alltid kjekt å lære med nye teknikker. Dette kortet måtte jeg bruke scrapping maskinen «sizzix big shot» som jeg fikk til jul i fjord av mamma og pappa!

Her ser du kortet:

Grunnen til at jeg har valgt dette motivet til henne, er at hun er veldig flink på kjøkkenet, og siden det skulle være et persolig kort, synes jeg det passet!

Hva synes du?

Previous

Instablikk: September13

Next

Stuvik i september

2 Comments

  1. anne

    Kjempe fint 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén