Livetsbilder

Min verden, mitt liv

Siste dans

IMG_5132

På torsdag 12. september var jeg igjen på «Siste dans» med Kaizers Orchestra. Knall kjekt. Denne gangen hadde vi sitte plasser, men må nå si at det ble bedre bilder når vi hadde ståplasser!

Dagen startet med å gjøre meg klar, finne klær til kvelden, før det bar på skolen for å ha matte. Etter timene rasket jeg meg hjem og fikk gjort klart det siste, før jeg og Anne tok følge til vorshet hos Frida. Egentlig skulle Reidar være med, men han trakk seg da han så de på lørdagen før, og ikke ønsket å se dem igjen. Heldigvis ville Frida fra skolen være med, og vi koste oss masse.

Vorshet innebar pizza, drikka, spilling, snakking og musikk, selvfølgelig Kaizers sin musikk for en liten oppvarming. Vi koste oss masse før vi tok turen til DNB Arnea med buss. Dette var grunnen til at vi vorshet hos Frida, da ble det kun en buss vi måtte ta for å komme frem.

Jeg kjøpte et ArenaCash kort slik at vi kunne kjøpe noe drikke under konserten. Så det ble to drinker hver og chilli nøtter, herligt med noe salt. Etter vi hadde vært på konserten, synget for fyll hals og virkelig kost oss, tok vi bussen til byen. Her gikk vi på Dickens, men desverre, akkurat når vi kom stengte de uteserveringen. Vi satte oss inn, men det var så høy musikk, at det ikke var lett å føre noen samtaler. Etter en liten stund her tok vi turen hjemover.

Å det skal være sagt, det var godt å krype i sengs når jeg endelig kom hjem. Nå dagene etter går jeg å nynner på sanger fra konserten, og synes det er trist at det var siste gang jeg så dem. Eller i alle fall for nå!

Var du på en av Kaizers Orchestra – «Siste dans» konserter?

Previous

«Jubileumskort»

Next

Bursdagskort for Jonas

2 Comments

  1. anne

    Jaa det va kjempe kjekt!:D eg og går rundt å synge på kaizers nå..haha heilt på hjernen :p hihi

    • cecc91

      Kjempe!! Eg går faktisk å nynne enda! Så trist at det kanskje va siste gangen (i alle fall på noen år). Men gla eg har musikken eg kan hørra på uansett!! Så den står alltid på i bakgrunnen når eg rydde/vaske, og spiller i hodet mitt ellers 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén