I dag har jeg vært i det kreative hjørnet, selv om jeg egentlig ikke har hatt tid til det, så fikk jeg nå laget hele to kort! Det første jeg laget var et bursdagskort til bestefar. Han ble 78 år i dag, og familien samlet seg til selskap i femtiden. Det var veldig hyggelig, og det kommer et innlegg noe senere om dette!

Men tilbake til kortet. Utgangspunktet mitt idag, var å lage et brettekort, og da laget jeg et som jeg har brettet en gang før, det heter «center step card», og jeg synes det er litt stilig. Her får dere se resultatet:

I tillegg til kortet ga jeg og Reidar noe maling til han. Hans hobby er rosemaling, og da synes jeg det var en fin og smart gave. Da fikk han ulike farger som han kan bruke i hobbyen sin. Jeg vet selvsagt at han har maling, men det er greit å ha litt i reserve. Han fikk gul, rød, blå, grønn, hvit og svart. Da kan han blande de fleste fargene han måtte trenge!

Håper du har en fin dag!