I går hadde jeg planer med to av søskenbarna mine. Elisabeth og Anne Margrethe, vi skulle treffes og kose oss litt sammen. Planen var egentlig å scrappe etter at Anne Margrethe hadde sett begge våre leiligheter, men slik ble det ikke helt…

IMG_5030

Det ble i stedenfor Kaizers Orchestra! 

IMG_5032

De solgte billetter på UiS til 100 kr, og Elisabeth hamstret billetter til oss alle, og noen til. Det ble en knall kjekk kveld med mye god musikk og mye liv. Konserten startet 18:00, så vi møttes litt før det, og gikk inn sammen!

IMG_5033Se de stygge kryssene vi fikk på hendene for å ha vist billettene våre… Kjedelig, men heldigvis er mine nesten vekke nå..!

IMG_5059

IMG_5099

Det ble en uforglemmelig kveld! Og jeg storkoste meg! Etter konserten stakk jeg, Elisabeth, Anne Margrethe og Hilde til Elisabeth, vi ville se leiligheten hennes, og det var koselig. Jeg fikk litt middag, og hun delte et glass vin til oss alle. Herlighet så koselig!

IMG_5102

Vi gikk etterpå til byen, og møtte Eivind og Irene på Dickens i Stavanger. Koselig. Her hadde vi noen øl, satt og snakket og koste oss. Ble litt lengre enn planlagt, men utrolig gøy!

Ha en super dag! Nå skal jeg og Reidar straks i familieselskap, bestefar har bursdag, og skal feires. Og jeg har selvfølgelig laget kort! Dere får se det noe senere!