I går kveld startet jeg opp etter en altfor lang pause fra treningen. Jeg startet rolig, ettersom jeg skulle kalibrere fotsensoren til pulsklokken min. Da ble det en rask tur rundt Vannassen, altså rett over en km. Som sagt. Rolig!

DSC_1870Da jeg da kom tilbake, og hadde hoppet i dusjen, laget jeg meg god mat. Fruktsalat med mager cottage cheese. Herligt! Perfekt for næring til kroppen etter trening. Så startet jeg med litt rydding i leiligheten, plutselig hadde jeg litt overskudd av energi!

I dag har jeg hatt min andre treningsøkt. Jeg har meldt meg inn på SiS Sportssenter, og skal trener der minst to ganger i uken har jeg bestemt! Slik at det passer med timeplanen min!

Nå er jeg klar til Kaizers Konsert! Jeg skal treffe søskenbarna mine, og vi skal møtes på DNB arena. Det hele ble litt på sparken, og vi satser på at det blir en knall fin kveld!

Kos dere!!