Ja, det er faktisk mulig. Jeg har vært syk! Er det mulig, jobbehelg hadde jeg også, men møtte opp på lørdag, og ble sendt hjem av kollegaen min. Det var heldigvis en rolig helg på jobb, og siden jeg ikke ble bedre i løpet av lørdagen, ringte jeg opp til jobben, så da ble jeg hjemme hele helgen. De ordnet det heldigvis for meg!IMG_1243

Til tross for fint vær, holdt jeg meg inne. Ville ikke bli mer forskjølet enn jeg er nå, og håper bare at jeg ikke hoster for mye i timene på mandag. Heldigvis er det kun den ene dagen, for på tirsdag har jeg fri. Da tenker jeg og levere egenmeldingen til sjefen, slik at det er i orden. Men til tross, litt skryt. Jeg har en kjæreste som har tatt godt vare på meg helt siden jeg ble syk. Han har laget god mat til meg og ryddet i hjemmet. Så snill mot meg!

Håper din helg var hakket bedre enn min!