DSC_1846

I starten av denne uken var kjøkkenet et totalt kaos. Oppvaskemaskinen hadde sluttet og virke, og i nesten en uke (med reisingen), hadde det begynt å samle seg mye rot. Selve maskinen var stappfull, og det samme var benken blitt.

Tirsdag tok vi kontakt med leietakeren, og han fikk fikset en ny oppvaskmaskin til oss, endelig fikk vi vekk rotet. Å vasket to fulle maskiner på to dager. Så nå er rotet blitt rent, og det er vasket og klart til nytt bruk.

Først prøvde han å få den gamle maskinen fikset, men til ingen nytte. Maskinen ville ikke tappe inn vann. Derfor tok han med seg Reidar til butikken og kjøpte en ny maskin. Herlig når ting kommer i orden!

DSC_1852

Å ja, jeg er en av dem som roter med forskjellen på oppvaskmaskin og vaskemaskin, til dem jeg snakket med på skolen! Hehe.

Ha en fin helg!