IMG_4924IMG_4881

 

 

 

 

 

 

Onsdag i forrige uke reiste jeg som sagt inn til Reidar og familien hans. Jeg tok hurtigbåten til Hebnes, hvor Reidar og Mira ventet på meg. Det var så godt å se han igjen, det var jo noen dager siden sist, men dagene gikk ganske greit i Stavanger siden det var skole og fadderuke.

På hytten som de hadde leid i Vatlandsvåg fisket vi, koste oss, snakket og bare nøyt turen, et herlig lite avbrekk før første fulle skoleuke. Vi var kun på hytten frem til fredagen, da reiste vi bort til Sauda og var der en natt. Kjøpte oss pizza, brus og noe annet godt. Det ble en herlig fredagskveld.

IMG_4950 IMG_4953

Lørdagen reiste vi hjem etter å ha ryddet litt, så vi var vel avgårde i 11-12 tiden. Det var herlig og komme hjem også, det er så sant som det sies:

«Borte bra, hjemme best!»

Det ble en rolig lørdagskveld hjemme, bare meg og Reidar, fikk vasket klær, handlet og gjort litt klart til skolen på mandagen.

IMG_4872

Ha en fin kveld!