IMG_4789Jeg deltok kun to dager på fadderuken dette året,  mandag og tirsdag. Selv om jeg på mandag ikke gjord så mye, traff jeg min fadder og satt litt i fadderlandsbyen med hun. Men siden de fleste fra linjen tok det rolig denne kvelden, var det ikke lenge før jeg var hjemme igjen. Da fant jeg på noe med Anne og Veronica, siden jeg ikke ville sitte hele kvelden alene.

Tirsdagen derrimot fikk jeg veldig mye ut av. Halv 10 møttes biokjemi gjengen med Kielland statuen i byen, dvs de som hadde billetter til cruise. Vi var en gjeng på ni stykker som satte kursen til Skagenkaien, vi skulle på lysefjord tur. Det var veldig kjekt, jeg har trossalt aldri sett preikestolen fra fjorden. Det var ca en tre timers tur, og når vi var tilbake tok vi turen til UiS. Vi tenkte å bli med på grilling med KiS, men vi dropte det, da vi kom litt sent, fadderlandsbyen fristet mer.


Når klokken nærmet seg halv 3, tok jeg og to i klassen turen bort til helikopterplassen som var satt opp. Vi skulle opp i luften å fly. Selv om det var veldig skummelt, og kilte i magen, angrer jeg ikke et sekund på at jeg deltok. Det var en uforglemmelig opplevelse. Jeg så til og med barndomshjemmet mitt! Stas.

Tilbake til fadderlandsbyen satt vi å snakket, koste oss, drakk med og uten drikkeleker. Vi hadde det fint, men utover kvelden ble det ganske så kaldt. Da tok vi turen til Frida, for å kose oss litt inne før resten av kvelden begynte.

Klokken 8 tok vi turen til Folken, her var det quiz, og vi deltok en runde der. Selv om ingen av lagene våre (vi kunne ikke være flere enn 5 per lag), så hadde vi det morsomt med å svare og le av oss selv.

Nå vi stakk fra Folken, gikk turen til Halv Tolv hvor det var Aftersunparty. Her var egentlig meningen at vi skulle kle oss i badetøy og lignende, men for det første var det kaldt, og for det andre var vi ikke hjemmom før vi for. Da ble det faddert-shorten. Her satt vi en god stund, snakket, og ble kjent med andre folk.

Rett og slett en riktig så uforglemmelig kveld!
Ha en fin søndag!