IMG_4693

Jeg har som sagt kjøpt inn litt skolebøker og utstyr. Her ser du bøkene og kalkulatoren jeg har kjøpt meg nå. Glad jeg fant kalkulatoren fra Casio, ettersom da har jeg litt kjennskap til den fra før. Litt greit, da den andre er for avansert, og jeg har relativt kjennskap til den fra før.

Kalkulatoren: Casio fx-82ES PLUS
IMG_4689

 

Formelsamling fra Karl Rottmann
IMG_4692

Kjemi og miljølære
IMG_4691

Matteboken: Calculus – A complete course
IMG_4690

Skal kjøpe den siste boken i uke 34, da denne uken betyr fadderuke, og jeg ikke ønsker å dra med meg denne boken hvis det blir lange kvelder! Gleder meg til å sette igang med fadderuken, selv om den blir kort for min del. Jeg skal kun delta i dag og i morgen, siden jeg reiser på onsdag inn til Reidar. Noe jeg gleder meg til, han reiste i går, og jeg savner han allerede…

Ha en fin mandag!