Müslibar

I går laget jeg müslibar. Det var noe Reidar spurte om jeg kunne lage tidligere i sommer. Slik at han kunne ta et enkelt måltid om han trengte det på jobben. Og jeg synes det var en god ide. Så i går tenkte jeg og prøve meg for første gang på dette.Våte varer

Tørrvarer

Jeg startet med egg, litt sukker, honning og olje, og rørte det godt sammen, før jeg rørte inn 350 g med nøtter, tørket frukter, kornblanding, havrefryn og ulike frø. Alt det tørre måtte bli berørt av det våte, så godt rørt sammen, før jeg la dem i to bakepapirkledde brødformer. Stekte dem i en halvtimes tid, og volla!

Før steking

De ble litt godt stekt, ikke helt vant med stekeovnen enda, men har vel erfart at den er litt varm i forhold til det meste. Så bør vel lære at gjerne litt mindre grader er bedre, enn bare kortere tid.

Avkjøling

Ferdig stekt

Jaja, jeg får prøve igjen, men heldigvis var smaken god.

Nå er jeg på vei til skolen, så dere får tenke på meg, selv om jeg satser på at det går helt fint, men det er alltid litt nervepirrende med noe nytt! Ha en fin dag!