Nå har jeg landet i sofaen etter en nokså lang dag hvor jeg har gjort ulike ting. Før jeg startet på skolen hadde jeg en god start på dagen med frokost og sosialt med min kjære. Jeg trengte litt tid med han, før han reiste fra meg. Jeg tok turen på skolen før jeg vendte snuten hjemover! Da traff jeg broren min og spurte om jeg fikk sitte på. Vi kjørte en liten tur innom bestefar hvor vi fikk snakket litt sammen og hygget oss litt. Deretter vendte snuten til Storhaug hvor jeg fikk servert middag av mine foreldre, herlig å slippe å lage middag selv!På skoleveien i dagJeg og broren min så en film sammen og koste oss litt, før han kjørte meg hjem i åtte tiden. Da tok jeg en rask tur innom en dagligvare butikk for å handle noe vesentligheter til uken. Jeg fikset deretter noe etende før jeg satt meg litt på dataen for å gjøre meg litt kjent med EndNote som jeg fikk installert før skoletimen i dag. Så slik har min start på uken vært. Nå sitter jeg ensom i sofaen og ser på TV, og skal snart krype i seng!Selv bilde sofa kosHar du hatt en fin start på uken?