Uff, noe av det verste jeg vet er å ligge syk, og heldigvis skjer det veldig sjelden for min del. Men når vi kom hjem på lørdag fra Sauda, da ble jeg liggende med feber og forkjølelse. Dette medførte lite søvn natt til søndag, og mye verk i kroppen. Idag, er jeg heldigvis på bedringens vei. Jeg har vært å handlet inn mat, og hentet noe på posten. I tillegg var jeg en tur innom Europris og handlet noen esker til diverse oppbevaring på loftet. Synes det var greit å handle dem nå siden de var på salg, og det er greit å få et OK system inni «krypinnet» med en gang.
Sjuk - syk - forkjølet

Jeg håper jeg kommer meg mer i løpet av kvelden, for jeg kjenner at jeg mer sliten enn jeg vanligvis ville vært. Jeg har brukt de kreftene jeg hadde for å få handlet mat og diverse. Håper jeg er helt i form i morgen, for da har jeg planer om å besøke min bestefar, for å gi han julegaven, som dessverre kom litt sent i år.

Ha en fin mandag!