Jeg synes det er veldig kjekt med tradisjoner, tradisjoner som blir til over år. Jeg har en tradisjon jeg ikke vil være uten, og det er gaven jeg gir til bestefaren min. Hvert å siden jeg var liten skolepike har jeg gitt bestefar en kalender. Med årene ble det til bildekalender, og nå inneholder den også bursdagen til alle i familien. Bilder fra året som har gått, slik at familien kan minnes dem i lag. Hver måned blir det nye bilder, og bildene brukes aldri mer enn en gang, helt nye bilder for hver kalender.Kalender forside KalenderBestefar setter veldig pris på denne gaven, han koser seg med å følge med på året som har gått, se bilde av de han er glad i, og vite når familien har bursdag. I år ble det dessverre litt knapt med tid, dermed laget jeg kalenderen etter julaften. Nå håper jeg at jeg får levert den til han så fort som mulig!

Har du noen tradisjoner du ikke vil være foruten?