Heisann! Da var jeg endelig ferdig med første arbeidsvakt for denne helgen! PleiemedarbeiderJeg synes det er litt utrolig, jeg har jobbet på sykehjem siden 08, og fast arbeidshelg siden 09. Riktig nok har antall arbeidsvakter økt, så jeg jobber annen hver helg. Det er en ordning jeg trives med, så når jeg endelig fikk tilbake annen hver helg var jeg veldig fornøyd. Den nye turnusen startet 14. september, og selv om jeg ikke er helt fornøyd, er jeg fornøyd med annen hver helg og at jeg kommer til å jobbe med veldig mange ulike kolleger. Det er alltid kjekt å komme på jobb for jeg har så gode kolleger, de gjør arbeidet verdt tiden! De har blitt som en familie for meg, og jeg synes det er kjekt å høre hvordan de har det og hva som skjer i livene deres!

Reidar har akkurat laget lasagne til oss, som vi nå skal nyte før jeg kryper til sengs, for jeg skal på dagvakt i morgen! Ha en super kveld, vi skrives!