KaffeJeg hadde forelesning fra klokken 8 i dag tidlig, og når den var ferdig satt jeg sammen med Bjørn og Jørgen og nøt en kopp kaffe i Bokkafeen på UiS. Det var veldig hyggelig, vi ble sittende ganske lenge før jeg måtte avgårde på bedriftsbesøket som jeg hadde meldt meg på. En tur til Leardal Medical. Det var veldig interessant, spesielt hvordan de samarbeidet på tvers av avdelingene, og det å få vite litt av deres arbeid, misjon og visjon. Jeg angrer ikke at jeg meldte meg på, jeg følte det var et kjekt avbrekk fra skole dagen, og kan anbefale studenter å delta hvis du får muligheten. Annedukkelardal medical

Når vi var tilbake på UiS var jeg i tvil om jeg skulle gå i timen, jeg var allerede litt for sen, men jeg gikk like vel. Håper bare ikke det ble for mye forstyrrelser for de andre som satt der. Jeg var vel ikke hjemme før nærmere halv 5 og hadde akkurat satt meg ned med middagen, så ringte det på døren. En av naboene trengte litt hjelp til en avgjørelse, så da var det ut å hjelpe til! Etter middagen var spist, spaserte jeg til Kilden kjøpesenter, jeg skulle se om jeg fant en svart bukse, og en hylle. Jeg fikk tak i begge deler og var veldig fornøyd når jeg kom hjem!

Jeg har nå akkurat sett ferdig fysikk forelesningen som også gikk klokken 8 idag, så nå har jeg fri og skal finne meg noe kveldsmat og slappe av med TVen før jeg snart kryper i seng, å håper på å få sove bedre enn natt til idag. Da våknet jeg med både feber og hosteanfall, og savnet til Reidar ble bare enda større når jeg merket at jeg lå alene i sengen…

Ha en fin dag!