God morgen! Jeg skulle skrive dette innlegget før kvelden var omme, men når jeg endelig fikk satt meg ned var klokken blitt 12, og jeg følte for å dele innlegget i dag i stede for! Dagen i går ble i grunnen ganske lang. Den startet tidlig med fysikk forelesning og avskjed med Reidar. Han reiste fra meg for arbeid i Kristiansund, men kommer heldigvis tilbake på torsdag. Gleder meg allerede! Jeg var på skolen å fikk lest litt av pensumet før timen, og etter timen bar det rett hjem å få i seg noe rask mat.

Når maten var spist og jeg hadde fått ryddet litt inne, var det ut for å være med på felles dugnad med sameiet. Det var i grunnen veldig hyggelig, og vi var veldig heldige med været, sol, varmt og blå himmel! Felles dugnadDet var kjekt å få snakket med noen av naboene å bli litt kjent med dem. Jeg deltok i  to timer, før jeg måtte kjøre å hente broren min. Vi hadde planlagt å kose oss med film og middag. Så det ble med andre ord en sen middag, men det var veldig kjekt å ha selskap hele kvelden!

Jeg er fortsatt ikke i form, kjenner at feberen kommer og går, og jeg hoster mye. Håper det kommer seg fort, jeg orker ikke gå lenge slikt som dette. Det er ikke bare irriterende, men vondt i halsen min!!

Ønsker deg en fin tirsdag!