De siste ukene har virkelig flydd forbi. Jeg føler nesten ikke jeg har hatt tid til å slappe av og samle krefter. August måned kan kort oppsummeres som: arbeid, leilighets kjøp, pakking i esker, fadderuke som fadder, oppstart av skole, handling av møbler og pensum, mottak av hus nøkkel, flytting i leilighet og utvask av gammel leilighet. Mens september måned har bestått av skole, innleveringer, forsøk på lab, møblering og innredning i leiligheten, lekser, handling av ting og møbler til leiligheten, bæring og flytting av møbler, kasting av søppel (blir mye papp etter flytting), bursdagsfeiringer og andre sosiale sammenkomster.

Med andre ord, jeg føler tiden har vært knapp og jeg har nedprioritert bloggen! Jeg har i tillegg klart å ødelegge min telefon, som gjør det litt tyngre å blogge, men jeg skal i det minste prøve!

I dag har jeg vært hjemme fra skolen, jeg følte jeg måtte det for å komme à jour med forelesningene i fysikk. Fysikk forelesningene blir streamet, heldigvis, da de krasjer med timeplanen min på tirsdag og onsdag. Derfor brukte jeg morgentimene på å få sett de timene. Nå gjenstår kun torsdagens forelesning, og den skal jeg se i morgen tidlig! Ellers har jeg ryddet litt i leiligheten, fått vasket noe klær, og ordnet litt på badet. På badet begynner det å komme seg nå, mangler bare litt finpuss før vi er fornøyde begge to! Det gjenstår mye i hele leiligheten, men vi tar det gradvis, og det blir daglig litt bedre. Nå har vi bare et berg av papp liggende i leiligheten som jeg skal begynne å kaste allerede i kveld, men det må deles opp i mindre biter før det kan kastes! Badet Jeg har akkurat hatt besøk av kjære Anne! Endelig fant vi en dag som passet for begge to, og endelig fikk jeg vist leiligheten til en av mine venner! Nå sitter jeg i sofaen og nyter en kopp varm kaffe, før jeg skal sette igang med innføringen av den obligatoriske fysikk oppgaven. I morgen er fristen, og jeg har som mål å levere før fristen går ut! SelfieHåper du har en fin torsdag! Vi skrives!