Heisann, nå er ferien til jeg og Reidar over. Vi har vært en fem dagers tur til Sauda, hvor vi fikk besøkt litt av hans og min familie. Det var en veldig fin tur, og vi trengte et lite avbrekk før vi starter på an igjen med skole og jobb. På fredag var jeg sammen med kolleger hvor vi hadde en avslutning for en av dem. Veldig koselig å se dem igjen! I går møtte jeg igjen en del av studievennene mine og ble kjent med noen av de nye studentene som skal starte på til høsten. I morgen starter Fadderfestivalen opp i Stavanger, og jeg skal være fadder. Jeg håper vi får en fin tid sammen med nye og gamle venner! Her kommer noen få bilder fra Sauda turen, håper du liker dem!Tre Spasertur Maldalsvatnet Utsikt sauda Selfie Med sauda elv Bading i elva KjæresterØnsker dere alle sammen en fin søndag, selv om det kanskje er siste ferie dag for mange!