Heisann, alle sammen! Håper du har hatt en like fin dag som meg.Selfie hjemme Jeg har vært på jobb, og der gikk det i ett bankende skjør, men du så gøy. Alt som skulle bli gjort, ble gjort, og litt ekstra. Travelt? Ja! Gøy? Så absolutt! Sliten? Definitivt! Med andre ord en fin dag på jobb, selv om det tok meg godt over en time å spise en brødskive og ett knekkebrød til frokost! Etter jeg fikk gitt kveldsvakten rapporten, kjørte jeg broren min hjem! Det tror jeg han satt pris på, ettersom regnet datt ned fra himmelen over Stavanger i dag… Reidar informerte om at han skulle til en kompis, så da ble jeg heller værende hos Yngve i noen timer, vi snakket over kaffe og laget oss middag som vi spiste. Det ble noen timer og det var rett og slett veldig hyggelig!


Selfie hjemmeI tillegg fikk jeg hentet posten og det passet bra, ettersom jeg har ventet på ett brev i fra Sparebanken Vest, og det var kommet! Så nå har jeg sjekket at nettbanken virker som den skal, før jeg snart blir kunde hos dem. Mye styr for å få lån, men godt når det kommer i orden! Jeg må bare få siste lønning og slik på plass, før jeg kan gjøre noe mer…

Ellers ønsker jeg alle sammen en fortsatt fin tirsdag, vi skrives!