Hei mandag! På lørsdag var jeg og Reidar rundt om kring på Forus på let etter en sofa vi ønsket på loftstuen. Vi prøvde, følte, tok bilder for dokumentasjon og slikt, på rundt to dusin ulike sofaer, fordelt på over tre butikker, Skeidar, Møbelringen og tilslutt Bohus. Skeidar sofaSkeidar sofaEt lite lysglimt på turen når vi traff på tanten og onkelen min, da fikk vi en liten pause, før letingen og testingen fortsatte. Møbelringen SofaVi avsluttet runden på Bohus, men begge følte at vi ikke kom til å finne noe. Men når vi nærmet oss slutten av runden av butikken, så fant vi den. Den var perfekt i farge og størrelse, og vi synes den var behagelig å sitte i. Derfor gikk vi derifra med en ny sofa på kjøpet. Den får vi levert noen dager etter vi får flyttet inn i den nye leiligheten, og det er veldig greit! Gleder meg til å innrede vår bolig! Men jeg kan ikke si at jeg gleder meg til hele flyttingen…

Her er et bilde av sofaen vi kjøpte, hva synes du?

 

Bohus Sofa kjøpt


Jeg har nå vært innom en liten tur på jobb og hentet noen tomme esker, slik at jeg kan begynne å pakke vekk noen ting allerede i denne uken! Alt vi kan få gjort før vi får nøklene er bra! Jeg handlet også noen svarte avfalls poser som jeg kan bruke til noen ting og til ting vi kaster!

Ha en fortsatt fin dag!