Tvedtsenteret2

I dag tok jeg og Veronica oss en liten biltur i regn og tordenværet. Jeg tenkte å finne meg en ny ryggsekk til skolestart. Vi tok turen til Tvedtsenteret på forus, og var innom noen forskjellige butikker der. Blant annet var vi på Staples, XXL og Living.

Tvedtsenteret1

KjempeStort

Jeg synes denne kjempe svære stolen og bordet er så stilig. Har vært her å tatt bilder før, men denne gangen ble det kun et lite bilde i forbi farten.

Horn

Vi hadde oss en liten spisepause, horn med ost og skinke, varmet i mikroovnen. Det smakte veldig godt, var sultne begge to og det smakte med noe mat i magen. Å heldigvis fant jeg en sekk som jeg likte og kjøpte meg. Gleder meg til å ta den i bruk ved studiestart 7. august. Denne skal dere få se i et senere innlegg.

Meg

Veronica

Etterpå tok vi turen innom en butikk på Mariero, Veronica skulle ha noen lister til dusjen, og det fikk vi fikset før vi tok turen til hun og Anne. Fikk treffe Anne også en liten stund, alltid like koselig! Vi satt å snakket mens det tordnet og lynte over hodene på oss, og det regnet som fy.

Oversvømmelse

Anne skulle hente en blomst ute, slik at den slapp det heftige regnværet, og når hun åpnet døren, fikk vi sjokk. Det holdt på å renne vann inn i inngangspartiet. Sluken klarte ikke å svelge unna vannet som kom fra himmelen. Heldigvis når gikk det bedre når jeg skulle gå, da var vannet nesten helt vekke. Satser på at det ikke fortsetter å være slikt vær fremover, ikke så kjekt når en føler at man regner vekk!

Ha en super dag!