Jeg har blitt en enorm tilhenger av eBay, liker å få gaver i posten, har jo nesten alltid glemt hva jeg har bestilt. I dag var jeg nedom posten for å sende en liten oppmerksomhet til søskenbarnet mitt, og for å hente en pakke. Pakken inneholdt knapper som jeg har bestilt til scrappingen. Synes det er så gøy å pynte med knapper på kort og diverse. Så fant jeg ut at jeg måtte ha noen nye, siden jeg ikke kan ta med meg alle hjemme i fra.

KnapperScrapping

Ovenfor ser du et bilde av de knappene jeg var å hentet i dag. Jeg er kjempe fornøyd med dem. Spesielt de søte dyrene, de kan jeg bruke på barnekort, gleder meg til å ta dem i bruk!

Hva synes du? Bruker du eBay noen gang?

Nå skal jeg avgårde til jobb, selv om det har vært fantastisk med en uke ferie, er det greit å komme i gang med hverdagen også (selv om jeg ikke jobber så mye i hverdagen). Ha en fin start på uken!