2014-06-03 07.46.36Da har jeg hatt siste eksamen, og nå har jeg ferie! Ferie fra skolen vel og merke. Og det er så fantastisk! Vet ikke helt hva jeg skal gjøre med fritiden, men tipper det blir mye hobby, kos og trening, i tillegg så har jeg arbeids vaktene mine! Jeg er spent på hvordan sommerturnusen kommer til å se ut, om jeg får jobbe mye eller om jeg får middels, håper mye!

2014-06-03 08.45.12

Det har blitt litt endringer i sommeravslutningen, været er ikke helt på vår side når vi endelig får ferie. Nå regner det masse, i tillegg til lyn og torden, derfor skal vi heller møtes og gå ut å spise en plass. Det blir sikkert like koselig, og enda mer lettvint! Jeg ser veldig frem til å treffe dem alle som en, men var litt synd at været tok helomvending akkurat i dag, vår første fridag… Men jeg tar med kamera og godt humør, og vi skal gjøre det vi kan for å kose oss sammen!

Men en ting er sikkert, vi prøver igjen til høsten, med grilling og kos, og at enda flere i klassen kan bli med!