I går hadde jeg bursdag, fylte 23 år. Dagen feiret jeg sammen med min kjære, og siden det var helligdag fikk jeg hele dagen sammen med han. Jeg kunne ikke fått en finere feiring. Jeg var tidlig oppe, fikk tatt en liten treningsøkt og dusjet før vi kjørte avgårde til Brustadbua for å kjøpe frokost. Det smakte veldig godt, og siden solen skinte fikk jeg nyte ned i solkroken på terrassen. Så herlig start på dagen skal en se lenge etter!

Frokost

Jeg satt å nøt solen en stund, med en kopp kaffe og bare stillheten som fulgte med. Det var så avslappende, jeg tenkte ikke på eksamen ett sekund!

Terrassen I tolv tiden kjørte jeg og Reidar til Solastranden. Vi hadde med oss håndkle vi kunne sitte på og handlet noe godt å drikke på veien. Vi satt på stranden ganske lenge, og nøt det fine været. Så på alle som sprang og lekte, de som surfet og badet. Jeg prøvde meg på litt vassing i sjøen, men du, det var kaldt! Jeg knipset mange bilder fra stranden, var så kjekt og så koselig å dele dagen med Reidar!

Solastranden1SolastrandenStrandkanten

Etterpå kjørte vi rundt en liten stund, før vi kjørte til Sandnes, der gikk vi på en restaurant kalt: Peking Cuisine, kinesisk, etter mitt valg selvfølgelig. Jeg kjøpte meg stekt ris med vårrull, og det smakte himmelsk. Jeg fikk et glass rødvin til maten og koste meg veldig! Å utrolig bra service, og liten ventetid før vi fikk maten. Vi hadde så vidt bestilt og venta vel 2-3 minutter før maten ble servert! Utrolig, men sant! Her kan jeg godt ta turen igjen!

Restaurant

Etter dette kjørte vi hjem til broren min en liten tur. Han var alene hjemme, da foreldrene mine har reist avgårde til hytten sammen med store deler av slekten. Her tok jeg meg en kopp kaffe og vi satt å snakket litt. Jeg fikk gaven og kort fra foreldrene og han, nå kan jeg kjøpe meg to ting jeg ønsker, må bare vente til det kommer tilbud på den ene av dem! Gleder meg!

Av Reidar fikk jeg selvfølgelig også en gave, og kort. Elsker å få kort! Det betyr så mye at han tar seg tid til å skrive i kortene, og jeg har tatt godt vare på hvert enkelt jeg har fått av han. Selv om jeg egentlig maser ganske mye for å få dem da, hehe! I dag skal jeg kjøpe ny mobil telefon, det var gaven fra han, et godt mellomlegg for å kjøpe ny telefon siden den jeg kjøpte i desember er kaputt! Gleder meg masse til det!

Oss2

Reidar, tusen takk for en fantastisk dag! Og til alle som gratulerte meg på dagen, hjertelig takk, det betyr mye<3