2014-05-27 12.55.06

For et herlig vær vi har her i Stavanger, skikkelig sommerfølelse når jeg går ut! Jeg satt meg ut litt for å få en liten pause fra lesingen, og det var så godt og varmt Jeg begynner å bli lei av å jobbe mot eksamen, men jeg må bare holde motet oppe, nå er det en uke til jeg er ferdig! Altså ikke så lenge igjen med øving! Ser frem til å få den overstått!

Untitled-22014-05-27 12.54.46

Måtte det flotte været bare holde til over eksamenen slik at jeg skikkelig får nyte det fine været, og helst fortsette langt ut i 2014! Liker at vi har et så flott vær, får alt til å bli positivt. I dag nyttet jeg anledningen til å vaske vinduene ute på terrassen, og nå skal jeg straks vaske møblene og kanskje litt på gulvet der ute. Etter en hard vinter kan vi vel si at det trengs!

Untitled-3

Håper du har en fin tirsdag! Nyt den og det flotte været!