Jeg synes tiden går så utrolig fort, tenk at jeg snart er ferdig med ett helt år på Biologisk kjemi. Jeg kan ikke tro det, dette året har sust forbi på ett blunk, men det er et år jeg aldri ville vært uten. Jeg har truffet noen helt fantastiske mennesker på dette skoleåret, og måtte vi bare fortsette i samme klasse til høsten, og holde kontakten!2014-05-23 18.17.28

Jeg har arbeids helg denne helgen, så jeg var på jobb i går kveld, og i dag tidlig. Jeg har vært så trøtt i dag siden jeg ikke fikk sovet så mye i natt, men nå har jeg satt med ned med kjemien, og håper på å komme litt lenger! Jeg gleder meg til å få det overstått, men akkurat nå føler jeg ikke den komme til å gå bra! Men øve, pugge, lese og regne, så kanskje jeg klarer den også!

Jeg har siste eksamen 3. juni, og etter det har jeg fullført andre semester og første året ved UiS, og da har jeg ferie fra skole arbeid og lekser. Jeg har likevel arbeids helger, men fri i ukedagene! Jeg skal da endelig ta meg tid til å teste ut symaskinen, det er noe jeg ser frem til! Den har dessverre stått i esken siden jul, jeg har bare tatt den ut for å se på den og lese bruksanvisningen!

På torsdag har jeg bursdag, og blir hele 23 år. Synes nesten jeg begynner å ta på årene, men men kjekt likevel! Jeg har ikke laget noen store planer, men satser på å finne på noe med venner etter eksamensperioden. Det er alltid så kjedelig med bursdag i mai, alle er opptatt, inkludert med selv med skolearbeid til halsen!

Håper du har en fin lørdagskveld! Kos deg masse med kjente og kjære, klem!