2014-05-15 07.27.35-1Det ble en litt morsom start på dagen, jeg traff på faren til en jeg gikk i klassen med. Jeg trengte hjelp til å finne frem til hvor jeg skulle ha eksamen, og han viste veien. Jeg kjente ikke han igjen, men han kjente meg! Koselig, men overraskende. Eksamen gikk veldig fort, jeg håper bare den gikk bra! Jeg var ferdig på en halvtime, men så igjennom eksamenssvarene mine, og gikk i 10-tiden.


Jeg kjørte direkte til jobben, ikke fordi jeg hadde vakt, men ville snakke litt med kollegaene mine og mamma. Etterpå spaserte jeg ned til tannlegekontoret. Jeg har prøvd hele uken å få tak i dem, uten hell! Jeg fikk hastetime samme dag, bare litt over to timer sener. Det viste seg at jeg hadde feil nummer, men nå har jeg lagret det riktige!

2014-05-15 13.46.23Når jeg kom hjem fikk jeg kost meg litt med kort, jeg begynte på et bestillings kort på tirsdag, og hadde som mål å få det ferdig i går. Jeg rakk ikke alt før det var tid å gå til tannlegen! Jeg var der rundt kvart på 1, og ble tatt inn med det samme. Timen gikk fort, med mye bedøvelse og ubehagelige lyder. Men jeg er glad at jeg kjenner tannlegen min, hun får meg til å slappe litt av, noe som ikke er lett, med tanke på angst! Etter timen gikk jeg direkte til jobben igjen, og snakket litt med mamma, måtte ha en klem for å roe ned nervene litt. Når jeg kom hjem satt jeg meg til i sofaen og så på One Tree Hill. Elsker den serien, så søt! Jeg ble sittende noen timer, før jeg orket å fortsette med kortet, og jeg ble ferdige med det! Herlig! Sendte et bilde til tante, og hun var fornøyd og da er jeg fornøyd!

Kjørte til apoteket å kjøpte noe munnskyldevæske som tannlegen anbefalte for å holde munnen ren for bakterier. Har virkelig ikke lyst på infeksjon eller noe slikt, vondt nok så det er. Så for å lindre smerter går jeg på ibux og paracet, men bare nå i starten, satser på at det ordner seg snart!

Håper du hadde en bedre torsdag enn meg, og har en fin helg og ikke minst en strålende 17. mai!