2014-05-03 06.55.57På lørdag bar det avgårde på dagvakt, og jeg var fast bestemt på å spasere, en herlig men kald tur. Kunne ikke bedt om bedre vær, for når jeg fikk opp tempoet ble det ganske så varmt. Turen til jobb tar rundt en halv time, og da går jeg gjennom Vålandskogen. Er så fint å komme så nær naturen, når vi er så nært Stavanger sentrum. Det var en rolig og fin vakt, kjekke folk inne på avdelingen og koselig kollega som jeg arbeidet med. Hun fikk kortene sine, og var riktig så fornøyd!

Vålandsskogen


Når jeg kom hjem fra arbeid, satte jeg igang å lage et nytt bestillings kort. Et «velkommen til verden»-kort. Dette får dere et innlegg av noe senere. Men under denne prosessen skjedde det noe kjedelig. Jeg klarte å knuse skjermen på min telefon, og nå virker den ikke i det hele tatt. Trist, lei, sur og irritert over meg selv er noen ord som beskrev min sinnstilstand på lørdagskveld. Jeg har funnet frem iPhonen min, og fått den opp å gå, men jeg savner telefonen min masse allerede…2014-05-03 21.07.58

I dag skal jeg og Reidar innom butikken å høre om muligheter og pris for reparasjon, håper det går bra… Jeg orker ikke tanken på at jeg må kjøpe enda en ny telefon, det er ikke akkurat billig, og jeg var så fornøyd med den… Får krysse fingrene, tærne og alt jeg har for at det går bra!

Utrolig hvor fort en helt fantastisk flott dag blir snudd helt på hodet, bare en liten feil, og jeg følte alt var mot meg… Men nå begynner det heldigvis å bedre seg!

Ha en fin start på den nye uken<3