Livetsbilder

Min verden, mitt liv

Gårsdagens sommerantrekk

I går hadde jeg på meg en nydelig mønstret kjole som jeg kjøpte meg i Krakow, og brukte den med heler, jakke og solbriller. Jeg nyter virkelig det fine været, ville ikke vært foruten disse solskinnsdagene! Humøret og alt er mye bedre!

UtenJakke NærtMJakke AvstandMJakke

Hva synes du?

DSC_3096

På mandag prøvde vi å kjøre til en strand for å kose oss, men det var så folksomt, at vi stod over. Det ble istedenfor en liten kjøretur, med en softis på slutten før vi kjørte hjem! Herlig! I dag sitter jeg på skolen for å jobbe med statistikk. Har planer om å komme godt i gang!

Previous

Søndagens antrekk

Next

Eksamensfokus

2 Comments

  1. Nita

    Elsk på kjolen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén