DSC_2926 DSC_2917I dag har min mor bursdag, og den ble feiret i går med tre retters middag i Krakrow. Nesten hele slekten tilstede, og skikkelig kos. I dag har jeg fått gitt hun bursdagskortet, og hjemme i Norge venter en bursdagsgaven hennes, som jeg håper og tror hun blir veldig glad for.DSC_2923 DSC_2919

På kortet valgte jeg et bilde av hun, pappa og broren min, dette bildet ble tatt når vi var i Eiffeltårnet i Paris, en fantastisk tur og virkelig gode minner! Denne turen tok vi sommeren 2005, og synes det var kjekt å se tilbake på dette! Kortet er et «easel card», med burgunder og blått som hovedfarger, i tillegg til gull, hvitt, sølv og sort. Teksten har jeg skrevet inni bretten, men den er personlig, altså legger jeg ikke ut bilde av det! Jeg ble veldig fornøyd med det ferdige resultatet. Hva synes du?DSC_2922

Jeg har nå for første gang prøvd ut et av de nye stemplene mine, et personlig stempel, med teksten: «Med kjærlighet fra Cecilie Lindseth». Jeg angrer ikke et sekund på at jeg har handlet disse stemplene, de kommer til å bli mye brukt i fremtiden. Endelig får jeg merket kortene mine skikkelig!