Livetsbilder

Min verden, mitt liv

Scrappingkveld

3På torsdags kveld hadde jeg søskenbarn og «bonussøskenbarn» over på besøk, slik at de fikk se leiligheten og vi fikk koste oss med scrapping i noen timer. Det var veldig kjekt at alle sammen ville komme på besøk, og det ble mye fint laget. 2

Plakater, navneskilt, album og kort. Jeg skal legge ut bilde av kortet jeg laget, men ikke før jeg har fått gitt kortet til hun som skal få det. Synes hun kan få det før jeg legger det ut! Vi hadde en veldig koselig kveld, med skillingsboller, frukt og bær, vann og kaffe.

4

Måtte vi gjenta dette igjen alle sammen!

Previous

Laksemiddag

Next

Innflyttingsgaver

2 Comments

  1. Randi

    TUSEN takk for ein kjempe fin kveld!! 😀 Utrolig koslig å treffe deg å sjå den nye, fine leiligheten dåkkas 😀 Håpe virkelig me klare få til fleire sånne treff i løpet av høsten 😀

    • cec91

      Jaaa, det var en kjempe koselig kveld. Så glad når dere alle kunne komme og fikk noen timer sammen. Må prøve å få til flere treff ja, absolutt, tror i hvertfall at alle sammen koste seg! Å det var det viktigste! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén