Fredag hadde vi fri fra skolen, og dermed ble det lekser hjemme, samt litt husarbeid før jeg måtte avgårde til jobb. Før jeg gikk ut døren, gikk jeg ut på terrassen og knipset noen bilder av dagens antrekk. Været i dag var litt kjøligere, derav strømpebuksene, men jeg synes antrekket var litt sommerlig allikevel.

DSC_2896 DSC_2902

Jeg blir alltid så inspirert av fint vær, og da har jeg lyst til å bruke lette klær, og gjerne litt farger! Altså ble det både rosa og grønt på antrekket. Selv om det gjerne ikke var den fineste kombinasjonen, men det gikk på en måte likevel!

DSC_2909 DSC_2911Jeg gleder meg til vi skal reise til Krakrow, kanskje jeg kjøper meg noen nye klær, og andre småting! Kan nesten ikke vente. I dag har jeg vært hjemme hos mamma og pappa, hentet kofferten min, pass og andre nyttige ting til turen! Jeg ble værene der noen timer, snakket, hjelp til med noe mat og ikke minst kaffe! Kjempe godt og alltid like koselig!

DSC_2914

Nå sitter jeg hjemme alene, koser meg med TV, og et glass vin. Utrolig herlig, men litt ensomt! Så gleder meg til min kjære kommer hjem! Han er i Sauda å besøker familien sin, og kommer hjem en gang i morgen! Jeg har aftenvakt, så får sikkert ikke se han før jeg kommer hjem, men jeg gleder meg til det!

Håper du har en fin helg, og kos deg masse i kveld!