På lørdag hadde jeg invitert vennene fra klassen over på kos. Så lørdagens forberedelser besto i å rydde, og gjøre det litt levende i leiligheten. Det ble en fantastisk kveld. Men før den begynte, fikk jeg Reidar til å knipse noen bilder av meg ute i solen på terrassen:DSC_2811 DSC_2814 DSC_2817

Utover kvelden ble det allsang, pizza og mye drikke. Men det var en veldig kjekk kveld, men det er ikke å legge under bordet, at det er en kjekk gjeng! Altså ikke rart at vi koste oss! Musikken sto på i bakgrunnen hele tiden, og om vi ville høre noe annet, kunne vi alle skifte sanger.

Guttene var så snille å hentet pizzaen, ble pizzabakeren, denne gangen fant de heldigvis frem uten problemer, men det hjelper kanskje at han ene bor i nærheten. Tre av oss tok turen til byen, hvor vi traff noen av mine venner. Var ute på Taket, før Henriette dessverre måtte gå etter en god dose dansing! Så moro, lenge siden sist! Jeg og Bjørn tok samme buss hjemover og da var det godt å krype inntil Reidar! For selv om jeg koste meg, så savnet jeg han som alltid!

Håper du hadde en strålende helg!