En ting jeg lenge har ønsket meg til hobbyen, var personlige stempler. Et stempel med mitt navn i. I helgen satte jeg meg ned og bestilte to slike. Et rundt med teksten «Håndlaget av Cecilie Lindseth», og et annet med teksten «Med kjærlighet fra Cecilie Lindseth».

Her ser du resultatene for mine stempler:

stempelJeg kom over en blogg som refererte til en ebay selger, hun skrev at hoved teksten kunne bli forandret til norsk, derfor tenkte jeg at jeg skulle teste dette. Heldigvis gikk det bra. I utgangspunktet stod det skrevet «Handmade by». Hvis du ønsker å bestille et slikt stempel fra han, går du inn her. Kommunikasjonen mellom oss har godt ganske bra, og heldigvis ikke noe ulempe.

Jeg gleder meg til jeg mottar stemplene, slik at jeg får testet dem ut. Det er kjekt å endelig kunne markere kortene som jeg gir vekk. Slik at midt navn kommer ut. Høres kanskje merkelig ut, men jeg vil markere meg i kretsene mine. Selv om de fleste kortene jeg gir er til bekjente, er dette noe jeg ønsket! Nå får jeg endelig muligheten til dette!

Ha en super fin onsdag!