Da er jeg endelig tilbake etter det som føles som evigheter uten bloggen og dere flotte lesere! Mye av grunnen til at jeg har vært vekke er at jeg har hatt det hektisk, sommerferien gikk utrolig fort, deretter kom det fadderuken hvor jeg var fadder og så startet skolen. Å når skolen startet var det mye å sette seg inn i, men nå føler jeg at jeg begynner å få litt kontroll!2014-07-14 20.13.41

Men jeg tenkte at i denne sammenhengen kunne jeg forklare litt om mitt liv som blogger:

Jeg kan ikke si at jeg alltid elsker å blogge, derfor kommer det ikke innlegg hver dag eller flere ganger om dagen, jeg har til tider pauser. Dessverre er disse pausene litt for lange noen ganger. Jeg blogger når jeg ønsker eller vil og ikke minst har noe å blogge om. For hvis jeg ikke har lyst, vet jeg med meg selv at innleggene ikke blir noe særlig bra, og det ønsker jeg ikke.

I en hektisk hverdag med mye skolearbeid og annet kjekt, er det ikke alltid tid nok til å sette meg ned for å skrive et innlegg. Jeg er ikke særlig flink til å planlegge innleggene på forhånd. Hvis jeg gjør det, glemmer jeg å ta bilder. Noe som resulterer i et innlegg uten bilder, noe jeg ikke ønsker. Selv om det ikke alltid trenger å være bilder på innleggene, liker jeg det best. Jeg synes det gir en fin helhet.

Jeg kom over en blogg som skrev om dette, Hvordan bli en glad blogger, du finner hennes innlegg her. Jeg synes det var så passende, jeg fikk litt inspirasjon til å fortsette. Det er litt godt å vite at de fleste bloggerne har dager hvor de ikke ønsker å blogge, dager hvor tiden eller lysten ikke strekker til, en slik periode har jeg hatt nå. Jeg har utsatt innlegg flere dager på rad, jeg har ikke en gang orket å logge meg inn.

Min filosofi på dette er at jeg blogger bare når jeg vil, har noe på hjertet som jeg ønsker å dele med dere. Så håper jeg at dere kan være forståelse for dette!

Ønsker alle sammen en fantastisk dag!